LINKS  
   

Schouderklachten, chronische rugpijn, migraine, uitstralende pijn in een arm of been, slechte darmwerking en verstoppingen, buikpijn … nogal wat mensen hebben last van vervelende klachten die zich niet gemakkelijk laten behandelen.

 

Het mooie van osteopathie is dat het het zelfgenezend vermogen van het lichaam aanspreekt. De osteopaat behandelt dus niet zozeer waar je last van hebt, maar manipuleert je lichaam zodat dat zelf het probleem gaat oplossen.

 
PNI-therapie staat voor Psycho-Neuro-Immuno-therapie en is een geneeswijze die ervan uitgaat dat er binnen de mens een wisselwerking is tussen alle organen in het lichaam; de psyche, het zenuwstelsel, het immuunsysteem en het hormoonsysteem.  
Of je nu (top)sporter bent of gewoon graag pijnvrij beweegt, Profysic ondersteunt. Hoe? Met grondige analyses en innovatieve zooltherapieën zorgen we dat je -weer- optimaal beweegt en presteert. Stel je herstel niet uit.  
Wij dagen u uit! Life is your main event! Om daar met volle teugen van te genieten is het belangrijk om uw lichaam en geest te trainen en te verzorgen. Naast de kwaliteit in bewegen die wij bieden, zorgen wij middels ons totaal concept ervoor, om samen met u bewuste keuzes te maken.  
Helen, LifeCoach ondersteunt haar cliėnten in het verbeteren van de levensbalans, het ontwikkelen van talenten, het ontdekken van
levensdoelen en passies. Helen richt zich op het moment voornamelijk op het coachen van kinderen en hun ouders.
 
We doen diagnostiek bij (chronische) blessures. Door middel van een gesprek, lichamelijk onderzoek en de mogelijkheid van echografisch onderzoek in de praktijk kunnen we vaak meteen al een goede diagnose stellen.  

Mediweert is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) dat professionele, medische begeleiding biedt in samenwerking met het St. Jans Gasthuis Weert (SJG) aan iedereen die gezond wil leven, werken en sporten. Een hecht team van vakkundige specialisten en medewerkers. Korte lijnen en optimale faciliteiten. De voordelen zijn voor ú: de beste behandeling, veilig, snel, persoonlijk en dichtbij.

 
Deze manier van sportbegeleiding op afstand is uniek in nederland. Door middel van een portal is het mogelijk om professionele trainingsschema's te ontvangen waarmee je jezelf kan verbazen in sportief opzicht. De basisvorm van begeleiding is goedkoop en persoonlijk. Een echte aanrader voor elke duursporter die graag effecient wilt trainen.  
Zorgeloos lekker scheuren door de modder. Je pakt een heuveltje mee, een boomstronk links en steen rechts.
Alles gaat goed want je kunt vol vertrouwen op de kwaliteit van je te gekke nieuwe fietsen. Geniet!
 
Wat ons drijft, is inzicht in drijfveren, gecombineerd met praktische en kwalitatieve acties, die leiden tot andere opvattingen en manieren van werken.